Tage

SINE CERA MAD HATTER

Sommaren 2014 tog en kompis med mig på Pudelnationalen. Jag följde med för att titta på alla fina hundar, men åkte därifrån med övertygelsen om att jag måste ha en mellanpudel! Under hösten smiddes planer för när denna eventuella nya familjemedlem skulle kunna komma in i mitt liv, och tillslut hamnade jag hos kennel Sine Cera. Där blev jag varmt mottagen, hamnade på valplistan, och den 9 februari 2015 föddes den lilla kille som skulle bli min. Fem veckor senare åkte jag ner för att hälsa på både två- och fyrbentingar, och jag blev så klart helt betagen av de små ❤ Den största hanen var den som kastade sig över mitt hjärta, och att det var honom jag ville ha stod snabbt klart. Våren var en enda lång väntan, men tillslut kunde jag hämta hem min egen Tage.

Som en virvelvind intog han hemmet, och varken labradorer eller bedlingoonen förstod nog vad som egentligen virvlade in. Han lindade dem alla kring sin tass, och blev snabbt en viktig del i flocken.

Lydnad och agility är det vi kommer satsa främst på, men vi kommer att skynda långsamt i båda grenarna. Jag vill grunda honom väl, och har ingen brådska att komma ut på tävlingsplanerna. Jag har inte satt några datum för tävlingspremiärer, utan väntar och ser hur han utvecklas.

Jag är så tacksam för att jag åkte med min kompis den där sommardagen, och också tacksam för det varma mottagandet jag fått från Anna och Annika, kennel Sine Cera. Vi ska försöka göra er stolta ❤

11905745_10205010100153723_4164826048679878385_n

Annonser